Trust Flex Design 21259

Trust Flex Design 21259

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (2021-09-01): 197.06

Puteti evalua

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului


  Sunteti creativ si doriti sa folositi instrumente grafice digitale? Sau cauti un inlocuitor mai versatil si mai flexibil pentru mouse? Tableta Trust Flex Design iti permite sa iti descatusezi capacitatile creative si este ideala pentru spatii de lucru flexibile.

Versatil si distractiv
Dezvoltati-va talentele de scriere, editare a fotografiilor, crearea schitelor, creati-va propriile benzi desenate sau distrati-va pur si simplu mazgalind. Tableta Trust Flex Design usureaza utilizarea programelor de grafica si a aplicatiilor software. Este proiectata atat pentru utilizatori ce folosesc mana dreapta cat si pentru cei ce folosesc mana stanga - facand-o potrivita pentru toti utilizatorii. Este ultrasubtire, iar designul mic o face ideala pentru spatii de lucru flexibile, pentru ca o puteti lua cu usurinta cu dumneavoastra. Baza anti-alunecare se asigura de faptul ca tableta nu se va deplasa in timpul utilizarii.

Sensibilitate la presiune
Tableta Trust Flex Design asigura 1024 de niveluri de sensibilitati la presiune a stiloului, facand astfel desenarea si pictarea foarte naturale. Cu acest instrument veti avea control deplin si veti putea crea imagini minunate. Datorita acestei caracteristici, lucrul cu tableta Trust Flex Design se va simti mai natural decat lucrul cu un mouse. Daca doriti o linie mai inchisa la culoare, pur si simplu apasati mai tare. Daca doriti o linie mai deschisa la culoare, atingeti usor tableta.

Pix stylus ergonomic
Tableta Trust Flex Design este echipata cu in pix stylusergonomicc wireless. Pixul stylus are 2 butoane, care controleaza clic-urile stanga si dreapta de mouse. Include si 2 varfuri suplimentare.


Denumiri similare la Tableta grafica Trust Flex Design 21259: FlexDesign21259


Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.